Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán kókuszgolyó

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 36 darab
Recept megosztása

Hozzávalók

36 darab elkészítéséhez

Golyókhoz:

450 g magozott datolya
30 g kókuszolaj
120 g finom zabpehely
150 g kókuszreszelék

Forgatáshoz:

némi kókuszreszelék
némi chia mag
némi őrölt mandula
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A kimagozott datolyát botmixerrel aprítsuk fel, adjuk hozzá a többi hozzávalót, és kézzel gyúrjuk össze, míg összeáll.
A masszából kézzel formázzunk kb. 36 golyót, majd tetszés szerint forgassuk bele kókuszreszelékbe, chia magba és őrölt mandulába.
Vegán kókuszgolyó

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
25 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
49 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
3 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!