Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Sajttorta mikróban

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 1-2 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 1-2 adag elkészítéséhez

Hőálló tálhoz (kb. 500 ml űrtartalommal):

1 darab tojás (M-es)
4 teáskanál tej
2 evőkanál cukor
1 csipet só
250 g félzsíros túró

Szóráshoz:

némi porcukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Tegyük az összes hozzávalót egy hőálló tálba, és keverjük simára egy kézi habverővel. A túrókeveréket tegyük a formába és simítsuk el a tetejét.

Tegyük a tálat a mikrohullámú sütőbe 600-900 W-ra kb. 5 percre.

Kérjük, vegye figyelembe saját mikrohullámú sütője tulajdonságait!

Sütés után hagyjuk a sajttortát további 5 percig a mikrohullámú sütőben.

Fogyasztás előtt szórjuk meg a sajttortát egy kevés porcukorral, és fogyasszuk langyosan.
Sajttorta mikróban

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
31 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
13 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
23 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!