Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Mézes-mustáros mártogatós

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

2 pohár Dr. Oetker Crème Vega
2 ½ evőkanál virágméz
4 evőkanál közepesen csípős mustár
4 evőkanál csemege, ecetes reszelt tormakrém
3 teáskanál citromlé
3 evőkanál apróra vágott kapor
frissen őrölt bors
némi só
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Keverjük össze az összes hozzávalót. Ízesítsük a mézes-mustáros mártást ízlés szerint sóval és borssal, és tegyük hideg helyre a fogyasztásig.

Tipp:

A mézes-mustáros mártogatóst tálaljuk pl. grillezett, sült lazac mellé.
Mézes-mustáros mártogatós

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!