Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Hangyaboly

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 12 darab

Hozzávalók

kb. 12 darab elkészítéséhez

Krémhez:

200 ml hideg tejszín
100 ml tojáslikőr

Ezenkívül:

12 csokis keksz
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A krémpudingot a tasakon lévő használati utasítás szerint, de 200 ml hideg tejszín és 100 ml tojáslikőr felhasználásával elkészítjük. A krémet habzsákba töltjük, és a kekszekre kis halmokat nyomunk.

A halmokat tortadarával megszórjuk, és tortatálra helyezzük. Díszítésként a tortadarából a hangyabolyok közé kis „járatokat” szórhatunk. Ízlés szerint citromfűvel is díszíthetjük.

Tippek:

A desszert tojáslikőr helyett azonos mennyiségű krémlikőrrel is elkészíthető.
A keksz helyett ananászkarikát vagy félbevágott sárgabarackot is használhatunk.
A Hangyaboly kekszalapra készült sütemény vaníliapudinggal, tojáslikőrrel és tortadarával.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
11 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
6 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
8 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!