Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Fekete szedres puncs desszert

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

500 ml tej
50 g arany mazsola
4 evőkanál darált dió
200 g fekete szeder
8 db ostyarúd
4 evőkanál felezett dió

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A Gála krémpudingport a tasakon lévő leírás szerint a tejjel elkészítjük, majd a mazsolát rövid ideig a krémhez keverjük. A krémpuding felét desszertes poharakban egyenletesen elosztjuk. A szedret megmossuk, lecsepegtetjük és a krémre helyezzük, majd a darált dióval megszórjuk. A krémpuding másik felét a gyümölcsrétegre kanalazzuk és a desszertet tálalásig hűtőbe helyezzük. Tálalás előtt ostyarúddal és dióval díszítjük.
A Fekete szedres puncs desszert dekoratív rózsaszín álom finom, kissé fanyar gyümölccsel kombinálva.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
28 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
12 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
8 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!