Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Csokoládés-narancsos zabkása

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 1 adag

Hozzávalók

1 adag elkészítéséhez

1 evőkanál egész héjas mandula
½ narancs
125 ml narancslé 100 %-os
1 evőkanál méz
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A Csokoládés-narancsos zabkása desszert hozzávalóit pontosan, kimérjük és előkészítjük.
A mandulát durvára aprítjuk. A narancsot meghámozzuk, közben a belső fehér héját is lehúzzuk, majd szeletekre vágjuk.

Elkészítés:

A narancslevet felforraljuk. A zabkását tálkába öntjük, és a forró narancslével leöntjük, majd alaposan elkeverjük. Belekeverjük a mézet, és legalább 3 percig állni hagyjuk. A zabkását narancsszeletekkel és a durvára aprított mandulával körítjük.

Tippek:

A Csokoládés-narancsos zabkása desszert natúr hozzávalókból is elkészíthető aprószemű zabpehelyből és durvára vágott étcsokoládé vagy holland kakaópor felhasználásával.
Csokoládés-narancsos zabkása

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
27 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
76 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!