Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Brownie Creme-Vega krémmel

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 16 szelet

Hozzávalók

kb. 16 szelet elkészítéséhez

Sütéshez:

sütőforma (a dobozban található)

Tésztához:

2 darab tojás (M-es)
100 ml napraforgóolaj
100 ml víz

Díszítéshez:

Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A sütőformát a leírás alapján összeállítjuk. A sütőt előmelegítjük.

Alsó- és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)

Elkészítés:

Tészta:
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat és a vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük. A tésztát a papírformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk és a csokoládélapokkal (a dobozban található) megszórjuk. A formát a sütő közepében elhelyezett rácsra tesszük és a süteményt megsütjük.

Sütési idő: kb. 35-40 perc

Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!

Tetejére:
A sütési idő után a Creme Vega-t összekeverjük a vaníliás cukorral, elkenjük a süteményen, majd tovább sütjük.

Sütési idő: kb. 5 perc

A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.

Díszítés:
A forma oldalait felnyitjuk, és a süteményt 16 darabra vágjuk. A brownie-t kenőkéssel egyszerűen szét tudjuk választani. Tálalás előtt megszórjuk kakaóval.
Brownie Creme-Vega krémmel

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
19 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
10 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
19 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!